HUNDSAMVARO
 
- Med fokus på relation & vardagsliv med hund

Prova på paket: Friskvård och aktivering

Här har jag satt ihop ett prova på-paket på 4 tillfällen där ni får möjlighet att prova på olika friskvårdsmoment/aktiveringar vid varje kurstillfälle.
Upplägget är att vi provar:
- Balansboll
- Styrketräning
- Dog Parkour
- Doga
Det är alltså 4 tillfällen totalt som håller på ca 45-60min vardera.
Vill man hellre komma på enstaka tillfällen går det också bra. Skriv i fältet "meddelande" vilka tillfällen du är intresserad av och vill delta på (eller veta mer). 

Att träna musklerna på hunden gör att den kan minska skaderisker och hålla sig pigg och fräsch högt upp i åldern. Här går jag igenom olika träningssätt för att stärka olika muskler samt att vi får in lite följsamhet, kontakt, tillit och ett härligt samspel med våra hundar. Riktigt roligt att få prova på lite av allt för att se vad som kan vara mest intressant för just dig och din hund! Doga går mer ut på att hunden ska hitta avslappning i sitt inre, lite som yoga för oss människor - vi guidar hunden att hitta in i sig själv och bli avslappnad och arbeta med sina känslor. Här används inget godis eller att vi har krav på hunden då positionerna inte är det viktiga - utan att hunden får effekt av dogan.

KOMMANDE KURS:
Fler tillfällen kommer snart!

Vi håller till i Norrmjöle utomhus och är max 4 deltagare så alla får ut så mycket som möjligt av kursen. 
Pris 995kr för alla 4 träffar.
Eller enstaka tillfällen för 280kr per gång.

 

OBS! Vissa mail hamnar i skräpkorgen, så har du skickat en förfrågan och väntar på svar - håll koll där också! Oftast har du svar inom 24h.

 
 
 
 
Post