HUNDSAMVARO
 
- Med fokus på relation & vardagsliv med hund

Dog Parkour

Dog Parkour går ut på att hunden ska balansera, hoppa upp på, hoppa över, krypa under och igenom olika hinder som finns i din omgivning.
Förutsatt att du jobbar på rätt sätt så kan Dog Parkour bygga upp kroppskontroll, balans, koncentrationsförmåga, muskelstyrka men också självförtroende och självkänsla! Det är dessutom gynnsamt för er relation, kontakt och följsamhet, eftersom det är en perfekt aktivitet att spontant göra under promenaden genom att använda sig av miljön. 

I denna kurs går vi igenom en del styrkeövningar för att stärka hundens grundfysik och sedan börjar vi utforska parkouren och hitta inspiration på hur man kan använda miljön runt om sig för att få till roliga och fysiska övningar för hunden. Kursen ska alltså vara till hjälp att inspirera samtidigt som ni får en starkare, mer självsäker och följsamhet hund!

KOMMANDE KURSSTART:
Måndagar 27/5, 3/6, 10/6, 17/6 kl. 18.30 i Norrmjöle - 1 plats kvar
Kurserna hålls i Norrmjöle och vi är max 4 deltagare så vi kan ha gott om utrymme för att alla hundar ska kunna delta. Varje kurstillfälle pågår ca 45-60min där vi varvar teori med praktiska övningar.
Pris: 995kr 


OBS! Vissa mail hamnar i skräpkorgen, så har du skickat en förfrågan och väntar på svar - håll koll där också! Oftast har du svar inom 24h.

Vid fakturabetalning behöver jag din adress - fyll i den i meddelandefältet.

 
 
 
 
Post