HUNDSAMVARO
 
- Med fokus på relation & vardagsliv med hund

Cirkelträning Hund

Vill du ha inspiration och träna tillsammans med andra? Då är cirkelträning kanske något för dig!
Cirkelträningen går ut på att ni får styrke- och smidighetsövningar av mig som vi tillsammans går igenom, både teoretiskt och praktiskt, för att sedan prova på träningen tillsammans (det blir alltså olika stationer där vi cirkulerar så alla hundar får göra alla övningar. Det ligger mycket eget ansvar på detta även om jag som instruktör kommer och hjälper, stöttar och förbättrar teknik på själva träningen. 
Sedan får ni med er passet hem att öva på inför nästa träningstillfälle. Tanken är att vi kör 4 tillfällen med 2 veckors mellanrum för att ni ska hinna prova övningarna hemma för att sedan fortsätta träna i grupp tillsammans i Norrmjöle. Ett perfekt sätt att få lite inspiration att få till styrketräningen med din hund!

KOMMANDE KURSSTART:
Fler kurser är under planering.
Träningen hålls i Norrmjöle och vi är max 6 deltagare.
Vi håller på ca 45-60min så jag hinner gå igenom teori och praktik och att vi sedan kör ett varv med nya och gamla övningar.
Om man har en hund som behöver mer utrymme till andra hundar går det att ordna då vi är på en stor fotbollsplan med vår cirkelträning.
Pris: 395kr.OBS! Vissa mail hamnar i skräpkorgen, så har du skickat en förfrågan och väntar på svar - håll koll där också! Oftast har du svar inom 24h.

Vid fakturabetalning behöver jag din adress - fyll i den i meddelandefältet.

 
 
 
 
Post