HUNDSAMVARO
 
- Med fokus på relation & vardagsliv med hund

Prova på Hinderbana/K9 Biathlon

Är du sugen på att testa på hinderbana tillsammans med din hund? Kanske vet du inte var du ska börja?
Här har du möjlighet att få prova på Hinderbana för att se om det är något du och din hund tycker om att göra tillsammans!
Det finns några få hinder att prova, både med och utan hund för att sedan på ett säkert sätt prova på hindret tillsammans. Vi går även igenom sånt som är bra att tänka på inför Hinderbana/K9 Biathlon, allt från utrustning, förberedande styrke- och smidighetsträning till tips och råd under loppets gång.

Att springa hinderbana tillsammans är toppen för relationen mellan hund och ägare, vi skapar tillit till varandra och jobbar med att få ett bra samspel mellan varandra. Det kan med andra ord gynna mycket annat i vardagen också. 

KOMMANDE TILLFÄLLE:
Fler tillfällen kommer snart.

Pris: 200kr
Vi håller till i Norrmjöle och vi är max 4 deltagare, alla hundar är välkomna - men tänk på att ålder och fysik påverkar vad hunden faktiskt kan utföra för uppgifter. Prova på-tillfället pågår ca 90-120min, där vi varvar teori med praktik, både med och utan hund. (Hunden kan då med fördel sitta och vila i bilen, förutsatt att den är trygg med det, annars finns det självklart andra lösningar!) 

OBS! Vissa mail hamnar i skräpkorgen, så har du skickat en förfrågan och väntar på svar - håll koll där också! Oftast har du svar inom 24h.


 
 
 
 
Post