HUNDSAMVARO
 
- Med fokus på relation & vardagsliv med hund

Kantarellsök 

I den här kursen lär vi hunden att leta upp och markera kantareller. 
En rolig aktivering för hunden! Du ger hunden ett jobb där den får använda sin nos och göra dig superglad över sina fynd. Det är alltså både en härlig uppgift för hunden samtidigt som det ger er en bättre relation och samspel. Som bonus blir du förhoppningsvis mycket rikare på kantareller :)
Kursen passar alla åldrar och raser. Du väljer själv om du vill lära in gula kantareller eller trattkantareller. Självklart går det att lära flera svampar, men i första skedet jobbar vi in en doft och kan sedan lägga till fler. Här får du grunderna så du kan fortsätta träna in fler svampdofter hemma själv.
Eftersom det är en kurs som går ut på att använda nos och fokus så tillåter jag tyvärr inte löptikar på dessa kurser. 

KOMMANDE KURS:

Alternativ 1:
Onsdagar: 12/6, 19/6 och 26/6 kl. 17.00 - FULLBOKAD 

Alternativ 2:
Intensivkurs: 
måndag 17/6 & tisdag 18/6 kl. 17.00 - FULLBOKAD


Kurserna hålls i Norrmjöle och vi är max 4 deltagare så vi kan ha gott om utrymme för att alla hundar ska kunna delta. Varje kurstillfälle (gäller 3 träffar) pågår ca 45-60min där vi varvar teori med praktiska övningar. Intensivkursen håller på ca 90min per tillfälle.
Pris: 1195kr

Hör av dig om du har fler frågor.


OBS! Vissa mail hamnar i skräpkorgen, så har du skickat en förfrågan och väntar på svar - håll koll där också! Oftast har du svar inom 24h.

Vid fakturabetalning behöver jag din adress - fyll i den i meddelandefältet.

 
 
 
 
Post