HUNDSAMVARO
 
- Med fokus på relation & vardagsliv med hund

En stark och balanserad hund

Vill du hålla din hund skadefri, pigg och fräsch högt upp i åldern? Att bygga muskler och flexibilitet kan vara en god hjälp till detta! Den här kursen passar alla typer av hundar från 1år och uppåt. 
Kursen kan vara extra viktig för dig som har en hund som sysslar med jakt, drag, äventyr, agility, eller på annat vis kräver en fysisk stark kropp. Självklart mår även vanliga sällskapshundar bra av att vara med på denna typ av kurs.
Många hundar tycker dessutom att det är roligt med styrke- och flexibilitetsövningar. Man tränar kroppen fysiskt men alla övningar kräver också att hunden tänker till och då får vi också stimulans för den mentala delen - något som många hundar saknar i sin vardag.

Förutom att få en stark kropp så går vi även igenom avslappningar och hur vi kan få en lugnare vardag med hunden.

På denna kurs lägger vi fokus på:
- Kroppskontroll
- Styrkeövningar
- Flexibilitetsövningar
- Avreaktioner och avslappning

KOMMANDE KURS:
Fler kurser är under planering.

Kursen hålls i Norrmjöle och vi är max 4 deltagare så vi kan ha gott om utrymme för att alla hundar ska kunna delta. Varje kurstillfälle pågår ca 45-60min där vi varvar teori med praktiska övningar.
Pris: 1195kr
Erbjuder även ett VIP-paket där du förutom kursen får ett extra tillfälle på 60min med privat träning där vi kan anpassa innehållet specifikt efter din hund. Detta bokas max 1 månad efter sista kurstillfälle. Pris för VIP-paketet: 1595krOBS! Vissa mail hamnar i skräpkorgen, så har du skickat en förfrågan och väntar på svar - håll koll där också! Oftast har du svar inom 24h.

Vid fakturabetalning behöver jag din adress - fyll i den i meddelandefältet.

 
 
 
 
Post